Vrijdag 5 april 2019 a.s. gaat MEET de betonvloer storten voor de toren. De voorbereidende werkzaamheden op de bouwplaats starten om 06:00 uur. Het storten van het beton begint om 7:00 uur en duurt naar verwachting tot 's middags 14:00 uur. Na het storten van het beton wordt de vloer glad afgewerkt door middel van vlindermachines. Vlinderen moet gebeuren op beton dat nog niet uitgehard is en duurt afhankelijk van de weersomstandigheden tot rond middernacht. Als het regent kan er sprake zijn van een uitloop tot circa 03:00 uur. Hiervoor heeft de gemeente Utrecht een ontheffing verleend. 

Wat betekent dit voor u? 
Voor het storten van het beton rijden er 6 tot 9 betonwagens per uur naar de bouwplaats. Het vlinderen gebeurt met machines die worden aangedreven met een benzinemotor die geluid maakt. Doordat de werkzaamheden plaatsvinden op de begane grond zijn, kan er sprake zijn van geluidshinder. Tijdens de avondwerkzaamheden brandt de bouwverlichting. 

Heeft u vragen, opmerkingen of klachten, dan kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager van MEET, Albèrt Duyst, telefoonnummer 06 22013033 of aduyst@gmail.com